Laatste Groet 8.

hond1 hond2

Memories
All I have is memories
All I have is memories
Memories of you
Van Morrison (1990)

ASCO von den Tannenäckern

Vandaag, hebben wij afscheid genomen van onze trouwe hond Asco. Meer dan 13 jaar heeft hij bij ons gewoond en heeft hij ons veel plezier gegeven. In de loop der jaren heeft hij met ons en met Amy, zijn trouwe metgezellin, veel meegemaakt.
Vooral leuke dingen. Daarbij denken wij aan de vakanties en weekenden met de honden in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Maar ook dagjes uit naar bos, park, hei strand, de voetbalclub, etc. Wij merkten dat vooral onze vakanties te Oosterhesselen (dr.) voor Asco fijne ervaringen waren.

Zeer vele kilometers hebben wij gewandeld in bos en duin, maar ook over de hei en het strand.Zowel in onze eigen vertrouwde omgeving van Den Haag als in de omgeving van onze vakantieverblijven. Asco (en ook Amy) werden tijdens onze wandelingen of stedenbezoekjes dan door velen bewonderd.

Ons verdriet is groot door dit verlies.
Wij hebben het gevoel een trouwe kameraad verloren te hebben en zullen hem erg missen.

Asco, indien er een hondenhemel bestaat dan vind jij daar volgens ons wel een mooi plekje....
en..., Asco als je daar dan bent zorg er dan ook voor dat Amy daar later ook haar stekkie vindt

Asco wij zullen ons troosten met de wetenschap dat we nog een hond hebben, die wij onze genegenheid kunnen geven, maar we laten je hierbij weten dat we je nooit zullen vergeten.

Begin vorig jaar kreeg je wat klachten met lopen en het werd in de loop der tijd allemaal wat minder. De laatste weken was je niet zo best meer, maar gelukkig was daar het begrip van je dierenarts. Daar we al vanaf het begin van je komst in maart 1992 wisten dat dit eens zou kunnen gebeuren was de definitieve beslissing - al was deze toch erg moeilijk - om jou te helpen bewust gekozen. Wij weten zeker dat je daar begrip voor heb, want volgens ons gaf je dat al enige dagen aan, door je medicijnen te weigeren en je eten te laten staan.

Asco, je hebt voor altijd een plek in ons hart!

Theo (de Baas) en Ingrid (Mutter) van Zeeland,
Delfgauw,

hond3

Terug